ОСТАННІ НОВИНИ

Кандидата Козака, якому під податковою кричали «ганьба», сьогодні проголошують мало не святим, - Писарчук

|

Народний депутат України, голова Львівської обласної організації Партії регіонів обурений тим, що сьогодні виборці і ЗМІ проголошують кандидата у народні депутати Тараса Козака заледве не святим, попри те, що у 2004 році львівські підприємці кричали йому «Ганьба!» під податковою. Про це нардеп заявив сьогодні під час прес-конференції.

«Отут є трагедія, і в тому числі вина ЗМІ, що людина, яка була тою постаттю, що мобілізовувала в 2004 році підприємців на революцію виходити… Тому що методи роботи тоді, методи відношення до бізнесу, хто займався бізнесом … люди виходили під податкову, кричали ганьба. Бо більше не могли терпіти. Сьогодні вже в очах тих українців через сім років мало не святий.В церквах його проголошують великим меценатом. Ото є питання. Чи з такими підходами, чи з такою філософією, ідеологією є майбутнє в України?», – наголосив Петро Писарчук.

Водночас, за словами П. Писарчука, Львівська обласна організація Партія регіонів виступала із критичною заявою відносно кандидатури Тараса Козака, оскільки він принижує честь і гідність Президента України Віктора Януковича та Прем’єр-міністра Миколи Азарова.

«У Козака, кажуть, і так той рейтинг зашкалює. І вже його на руках носять, так? Та нехай стає Козак депутатом. Раз йому виборці довіряють. Але нехай не товчеться по святих речах… Ніхто б його не зачіпав, якби я не подивився по телебаченні, як він буде оголошувати імпічмент Януковичу, як він критикує Азарова, який роз’єднує Україну…», – зазначив Петро Писарчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *