ОСТАННІ НОВИНИ

Писарчук розказав, що він думає про участь Батенка у виборах

|

Народного депутата України, голову Львівської обласної організації партії регіонів Петра Писарчука обурює, що серед кандидатів в депутати є нечесні особи. Про це народний депутат розповів сьогодні під час прес-конференції.

Попри те, що Петро Писарчук не балотуватиметься на вибори по мажоритарному округу № 123 (з центром у Перемишлянах), його все ж хвилює, хто саме представлятиме його рідний округ у парламенті.

«Щодо мого виборчого округу, то душа у мене болить…Мене сьогодні болить душа за те, що там їздять по моїх земляках брехнею і неправдою», – заявив Петро Писарчук.

Таким нечесним кандидатом в нардепи Писарчук називає Тараса Батенка, директора львівської філії «Магістральні нафтопроводи «Дружба».

«Мені прикро, що йде чоловік з брехнею. Сидиш ти на тім газі, то не ходи по селах, не нищ, не плюндруй душу. Не розказуй, яка злочинна влада, який ти патріот. Як з тою владою будеш боротися, як Януковича будеш скидати. Для чого ти це брешеш? Бо якщо тебе викинуть з тої посади, ти ніхто. І скажи, за які ти гроші став благодійником. Бо ти був на державній службі, сидиш зараз на зарплаті казенній. Що це за гроші? А може ті гроші мають неприємний запах? І може те, що він їх роздає, не користь, а шкоду принесе виборцям?», – не стримав обурення Писарчук.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *