ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни літнього віку побувають на екскурсії в музеї «Арсенал»

|

Відділення соціально-побутової реабілітації Львівського міського територіального центру проведе черговий захід для своїх підопічних – одиноких людей похилого віку. Вони побувають на пізнавальній екскурсії в музеї зброї «Арсенал», що за адресою: вул. Підвальна, 5. Участь в безкоштовній екскурсії візьме 20 літніх львів’ян, інформує прес-служба ЛМР.

«Наше місто є осередком розвитку української культури, в якому зосереджена левова частка культурних і мистецьких пам’яток нашої держави – це її культурна столиця. Відтак, підтримуючи такий високий статус, необхідно забезпечувати можливість культурно збагачуватись всім категоріям громадян, які цього бажають. Тому, щотижня працівники нашої установи організовують заходи для одиноких громадян похилого віку по розширенню культурно-мистецького світогляду», – зазначив директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

Соціальні працівники Львівського міського територіального центру надають соціальні послуги більш як 2,4 тис. львів’янам з числа непрацездатних одиноких у похилому віці.

Довідка

 Музей зброї «Арсенал» – самостійний відділ Львівського історичного музею, у якому експонується постійна виставка зброї. Був відкритий у 1981 році у нещодавно відреставрованому Міському арсеналі Львова. Експозиція побудована за видом, місцем та часом виготовлення зброї, у ній представлені зразки холодної та вогнепальної зброї, елементи військової форти, колекція посуду із зображенням зброї та колекція військових орденів. Музейні експонати представляють понад 30 країн світу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *