ОСТАННІ НОВИНИ

У театрі «Воскресіння» розпочинають новий сезон

|

На початку нового сезону актори «Воскресіння» вже підготували для глядачів свіжу прем`єру – виставу «Сарана», за п`єсою Б.Срблянович. Про це інформує Львівський академічний театр «Воскресіння».

Зокрема, у п`єсі автори проводять безпосередні паралелі між шкідниками, які багато їдять і все пожирають, і персонажами, які їдять один одного й самих себе. У спектаклі образ такого тотального пожирання поєднано з іншою яскравою метафорою: за плечима в героїв – дерев`яні ночви, як символ важкої життєвої ноші. Упродовж сценічної дії ночви умовно слугують посудом, та все ж у постановці основний акцент – не на споживанні їжі, а на поїданні один одного.

А для любителів легшого репертуару у «Воскресінні» запрошують на мелодраму в стилі театру-кабаре «Розбите серце» М. Старицького.

Зокрема під час цієї вистави актори говорять трьома мовами: українською, польською та німецькою. Але головний зміст постановки не у словах, а у пластиці рухів, у жестах та міміці. Виставу зіграють у стилі мюзикла, тому на сцені звучить чимало батярських пісень українською та польською мовами. Серед них славнозвісна «Тилько во Львові…»

Нагадаємо, ці вистави у «Воскресінні» гратимуть з  27 та 30 вересня, в рамках Міжнародного театрального фестивалю «Золотий Лев».                      

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *