ОСТАННІ НОВИНИ

Я радив би Стецьківу більше в парламент не йти - Гриценко

|

Один з лідерів Об`єднаної опозиції Анатолій Гриценко вважає, що кандидату Тарасові Стецьківу не варто було балотуватися на цих виборах. Про це він сказав в інтерв`ю Незалежному бюро новин, коментуючи критерії вибору тих чи інших кандидатів від опозиції.

“Виникали питання — той потрапив, той не потрапив. Хто б не складав список, невдоволених менше не стало б… Часто питають, чому не потрапив Тарас Стецьків? Я міг би це сказати Тарасу Степановичу особисто: він був у парламенті 22 роки. П`ять скликань, тепер шосте? На його місці я більше не йшов би у парламент на таких умовах. Врешті-решт діяльність партійна, політична не обежується парламентом” – сказав А.Гриценко.
За його словами, лідери партій шукали баланс, зокрема, між ветеранами та новими людьми. “Давайте облишимо цю тему і будемо думати про те, як зупинити бульдозер влади, що знищить країну” – наголосив А.Гриценко.
Нагадаємо Т.Стецьків вирішив балотуватися самовисуванецм у Франківському окрузі Львова, де кандидатом від Об`єднаної опозиції є Ігор Васюник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *