ОСТАННІ НОВИНИ

За фактом перекриття дороги в Хирові порушено справу

|

Кримінальну справу порушено за фактом перекриття дороги в місті Хирів Старосамбірського району, інформує ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області. Справу порушено за фактом вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст. 279 КК України. На цей час у кримінальній справі триває досудове слідство.

За даними міліції, акцію протесту люди розпочали сьогодні близько 9.35 години у місті Хирів на вулиці Січових Стрільців. Група громадян у складі 150 осіб постійно переходила дорогу на пішохідному переході,відтак заблокувала одну з транспортних комунікацій загальнодержавного значення – «Старий Самбір – Хирів – Смільниця».
Вимогою громадян, які обмежили рух автотранспорту, є ремонт автодороги сполученням «Старий Самбір – Смільниця», яку тривалий час не ремонтували, а також – зустріч з представниками влади, які би дали гарантію, коли та в який термін буде відремонтована ця ділянка дороги.
Варто відзначити, що акція протесту на 16.00 годину триває. Її учасники пропускають лише транспорт громадського значення, а саме – карети швидкої допомоги, пожежні автомашини та громадян, які рухаються автотранспортом у лікарню. Натомість не пропускають автотранспорту, що рухається у приватних цілях та автотранспорту, який здійснює маршрутні перевезення пасажирів.
Кількість громадян, які беруть участь в обмеженні руху автотранспорту, за попередніми підрахунками налічується близько 150 осіб. Однак їхня кількість постійно зростає.
На цей час рух автотранспорту на автодорозі «Старий Самбір – Смільниця» не відновлено. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *