ОСТАННІ НОВИНИ

На День знань учні гімназії ім. Смоненка отримали нові підручники з історії

|

Підручники з історії, авторства львівського вчителя Андрія Закалюка, на День знань отримали учні п’ятих класів школи-гімназії ім. Симоненка. Такий подарунок на свято першого дзвоника зробив Благодійний фонд «Гуманітарні ініціативи».

Саме в цій школі, навчається найбільше п’ятикласників з усіх шкіл Львова – майже 150 учнів. У підручнику «Вступ до історії України» висвітлено тему бою під Крутами, термін «геноцид», тему Української повстанської армії, тему дисидентів, шістдесятників, тему Української революції 20 століття. Всі ці теми було опущено в підручнику, яке розробляло Міносвіти.

«Підручник – вступ до історії України, Андрія Закалюка, є саме тим  підручником, який дасть змогу і вчителеві, і учневі збагнути всі ті сторінки  історії, правдиві, трагічні, сумні героїчні. Усе це в ньому є, томі звичайно я вдячна за цей підручник», – говорить вчитель історії Галина Старко.

Не менш корисні подарунки від Благодійного фонду «Гуманітарні ініціативи» отримали учні перших класів львівської школи №66. Щоб навчання було приємним та цікавим, для них подаровано розвиваючі ігри, карти, книжки та інше шкільне приладдя.

Окрім того, першачків та старшокласників із Днем знань привітав кандидат в народні депутати Ігор Васюник.

«Дорогі діти, перед кожним з вас відкривають нові горизонти життя. Щоб досягти успіхів в житті, професійного злету, щоб заявити про себе на весь світ як особистість – для цього потрібні знання. Хочу побажати вам успіхів у навчанні, наполегливо працювати над собою, дізнаватись більше про оточуючий світ та розкривати себе з нових сторін. Всі ви однаково талановиті та розумні, тому знаю, що кожен з вас обере свій правильний життєвий шлях та досягнете великих успіхів. Вчителям же хочу побажати терпіння: у ваших руках найцінніше – наші діти. Ви не просто даєте знання, ви виховуєте людей, від яких залежить завтрашній день нашої Держави.

І окремо хотів би звернутись до батьків. Наші діти заслуговують на те, щоб жити в процвітаючій, успішній та демократичній країні. Щоб вони жили краще, ніж ми і були горді від того, що вони цвіт нації, вони – українці», – сказав І. Васюник.

Кандидат від Об`єднаної опозиції Ігор Васюник та представник БФ “Гуманітарні ініціативи” Оксана Стадник привітали школярів

Перший урок першокласників

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *