ОСТАННІ НОВИНИ

Сех пропонує створити контрольну комісію із запобігання порушенням виборчого законодавства

|

Голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Ірина Сех пропонує створити у Львівській обласній раді депутатську тимчасову контрольну комісію із запобігання порушенням виборчого законодавства. Цю ініціативу Ірина Сех озвучила на засіданні президії Львівської обласної ради, яке відбулося 31 серпня 2012 року. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Депутат зазначила, що вже зараз є приклади порушення виборчого законодавства, спроби застосування фальсифікацій. «Тому я пропоную внести до порядку денного наступної сесії Львівської обласної ради питання про створення тимчасової контрольної комісії із запобігання порушенням виборчого законодавства», – зазначила Ірина Сех.

Вона також запропонувала заслухати на сесії інформацію про роботу Львівської обласної державної телерадіокомпанії. «За результатами недавнього моніторингу регіональних та загальнонаціональних ЗМІ, лідером  телепростору в усіх областях протягом перших трьох тижнів виборчої кампанії була Партія регіонів, а на телеканалах Донеччини опозиції надають у 100 разів менше ефірного часу, ніж Партії регіонів. Львівщина – це, звичайно, не Донеччина, однак хотілося б почути, яка ситуація в нас на державному телеканалі», – зазначила депутат.

Нагадаємо, наступна сесія Львівської обласної ради розпочне свою роботу 12 вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *