ОСТАННІ НОВИНИ

Краса врятує міста - нові відеороботи в конкурсі ДТЕК

|

Бери участь в конкурсі «Зміни своє місто на краще!»

Автори пропонують ідеї, реалізація яких допоможе українським містам зберегти дерева і прикрасити подвір’я в житлових кварталах, а також зробити систему громадського транспорту більш зручною для городян.

Клим Братковський хоче зупинити масову загибель дерев у Києві через сіль, яку використовують у зимовий період для боротьби з обмерзанням і снігом. Про те, який спосіб порятунку символу столиці – каштанів – пропонує автор, докладніше дізнатися можна тут: http://apps.facebook.com/k_comments/site/project/id/137.

Ірина Іванець ділиться своєю ідеєю, як зробити міський простір більш затишним. Подивіться, як стріт-арт прикрашає сумні промислові стіни бетонних парканів та зношені часом стіни старих будинків: http://apps.facebook.com/k_comments/site/project/id/140.

Enneus CarookiCom вважає, що мережа трамвайних маршрутів у Запоріжжі має бути оптимізована. З його баченням того, як швидкісні трамваї змінять життя городян, можна ознайомитися за посиланням: https://apps.facebook.com/k_comments/site/project/id/155.

Приєднуйтесь, обговорюйте й оцінюйте, Ваша думка важлива для нас!

Нагадаємо, 20 серпня стартував конкурс «Зміни своє місто на краще!», в рамках якого кожен охочий може взяти участь в якісному перетворенні місця, де він живе, і допомогти вирішити його нагальні проблеми.

Приєднуйся до конкурсу просто зараз! Допоможи представникам соціально відповідального бізнесу побачити місто твоїми очима! Створи відеоролик, в якому ти розкриєш власне бачення покращення життя в місті. Ноу-хау в галузі поліпшення систем енергозбереження або вирішення екологічних проблем – вітаються.

Детально про можливість участі в конкурсі ти можеш ознайомитися на офіційній сторінці конкурсу в соціальній мережі (https://www.facebook.com/comments.ua) та на сторінці додатка ДТЕК і Comments.UA «Зміни своє місто на краще!».

За підсумками конкурсу ти можеш отримати сертифікат на купівлю електроніки на три, п’ять або десять тисяч гривень. Якщо ж твоя робота набере найбільшу кількість голосів, – «лайків» користувачів, – ти отримаєш приз глядацьких симпатій – вікенд на двох, під час якого тебе чекає унікальна екскурсія на одну з шахт ДТЕК, можливість покататися на електромобілі й відсвяткувати свою перемогу в одному з найкращих ресторанів міста.

І найважливіше – кращі роботи будуть передані компетентним експертам і муніципальній владі для подальшої реалізації. Крім того, автори кращих робіт можуть бути розглянуті як кандидати для роботи в підрозділі з питань сталого розвитку ДТЕК.

 

ДТЕК – великий відповідальний бізнес. Ми в ДТЕК розуміємо, що позитивний ефект від реалізації соціальних програм буде тільки тоді, коли вони будуть спрямовані на дійсно актуальні для суспільства питання. Ми хочемо чути і глибше розуміти людей, для яких працюємо, тримати у своєму фокусі найгостріші соціальні теми.

Більше п’яти років ми керуємося ідеями корпоративної соціальної відповідальності, будуючи основну діяльність нашої Компанії. Будучи учасником Глобального договору ООН та керуючись у своїй роботі принципами дотримання прав людини і трудового законодавства, охорони навколишнього середовища та боротьби з корупцією, ми орієнтовані на системне соціальне партнерство, яке сприяє стійкому соціально-економічному розвитку суспільства. Підприємства ДТЕК традиційно підтримують соціальну інфраструктуру, важливу для жителів регіонів присутності нашого бізнесу. На даний момент сумарний обсяг інвестицій у рамках Корпоративної соціальної відповідальності становить більше 120 млн грн.

Наразі компанія вже реалізувала чимало проектів з розвитку інфраструктури міст і готова рухатися в цьому напрямку й надалі.

Реалізовані соціальні проекти:

– реконструкція Палацу культури міста Щастя Луганської області (проект розрахований на 2011-2012 роки і дозволить проводити культурно-масові заходи для мешканців міста, підтримувати культурно-освітню діяльність: у 19 секціях та гуртках різних напрямків Палацу культури займається 477 людей);

– термомодернізація будівлі школи № 19 в місті Павлоград. У результаті, температура в навчальних приміщеннях підвищилася в 2,5 рази і в зимовий період становить +22 – 25 градусів, при цьому оплата за електроенергію скоротилася на 30%;

– упорядковано паркову зону, встановлено дитячий спортивно-ігровий майданчик у місті Першотравенськ Дніпропетровської області;

– реалізовано проект з реконструкції стадіону загальноосвітньої школи № 1;

– з метою створення нових робочих місць в селищі міського типу Добротвір Львівської області, на кошти приватного інвестора, залученого спільними зусиллями ДТЕК і «Співтовариства Соціально Відповідальний Бізнес», відремонтовано і запущено в роботу швейний цех.

Джерело: «Коментарі»

Джерело фото: shutterstock

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *