ОСТАННІ НОВИНИ

Юні члени ОВК – інструмент влади для зриву виборів, вважає опозиція

|

Більшості головам ОВК, їхнім заступникам та секретарям по 18-20 років, досвіду роботи на виборах вони не мають, а відтак погано орієнтуються в українському законодавстві, зокрема і в правових нормах щодо виборів. Про це сьогодні розповів депутат Львівської обласної ради Микола Кадикало.

А голова Львівського виборчого штабу Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» Степан Кубів додав, що більшість цих молодих людей навіть не знають, що вони є членами ОВК.

«Я попросив свій прес-центр знайти якогось голову комісії. Ми почали обдзвонювати. Ми знаходимо дівчинку 20 років. Вона продає на Краківському базарі товари загального вжитку. Ми знайшли її через офіс автовідповідача Одеси. І коли запитали її, вона каже: у мене брали паспортні дані, а для чого брали я ще не знаю», – розповів С. Кубів.

Крім того, як переконує Степан Кубів, багато членів ДВК Львівщини є жителями східних та південних регіонів України і деякі з них навіть не збираються їхати на вибори в західну Україну.

Відтак, представники опозиційних сил висловили побоювання, що такі дії юних членів ОВК призведуть до зриву виборів в Західній Україні.

«Таке відчуття , що одним із завдань влади є не лише сфабрикувати вибори, а просто зірвати на Заході ці вибори», – бідкається Ірина Сех.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *