ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова не працює кілька світлофорів

|

Від сьогодні, 28 серпня, у рамках впровадження нової автоматизованої системи керування дорожнім рухом у центрі Львова на перехрестях вул.Городоцька – пр.Чорновола та пр.Свободи – пл.Торгова проводять заміну світлофорних об’єктів на новий, який буде оснащений датчиками, відеокамерами. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

У зв’язку з цим від сьогодні світлофори на цих перехрестях не працюють. «Регулювання дорожнього руху здійснюють працівники ДАІ. Прохання до водіїв бути уважними та максимально об’їжджати ці перехрестя, щоб не створювати незручностей для себе та інших учасників дорожнього руху», – зазначили в управлінні інженерного господарства ЛМР.

Як поінформували в управлінні інженерного господарства ЛМР, максимальний термін виконання робіт – до 10 вересня. «Та будемо намагатись виконати ці роботи швидше», – наголосили в управлінні інженерного господарства ЛМР.

Нагадаємо, у Львові впроваджують інноваційну систему управління дорожнім рухом. Реалізовує проект компанія «Сварко», яка стала переможцем міжнародного конкурсу.

Проект передбачає облаштування центру управління дорожнім рухом, що на вул. Коновальця, 109 та облаштування світлофорами 28 перехресть вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

Проект реалізовується у рамках співпраці міста з ЄБРР щодо відновлення дорожнього покриття та всієї інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 і №6.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *