ОСТАННІ НОВИНИ

Цього року «Етновир» відвідали 75 тис. осіб

|

За 5 днів фольклорний  фестиваль «Етновир»  відвідало 75 тис. осіб. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, заключний день V Міжнародного фестивалю фольклору у Львові зібрав  справжній аншлаг – марш-парад та гала-концерт відвідало понад 20 тис людей.

«Гала-концерт, що зібрав, без перебільшення, аншлаг на площі Ринок, зупинила злива, що раптово  зібралась над Львовом. Але навіть вона не змогла зірвати завершальну  частину концерту! Вже менш ніж за півгодини стихія вгамувалась, а глядачі зібрались за лічені хвилини, адже на сцені ще не всі країни представили свої найяскравіші танці» – зазначили організатори фестивалю.

Традиційно  закриття фестивалю відбулось виконанням українського аркану – Туреччина, Іспанія, Азербайджан, Польща, Білорусь та Україна – об’єднались в один спільний танець.

До слова, організатори кажуть, що заявки  на участь у наступному фестивалі вже надходять від колективів. Тобто фактично вже розпочалась підготовка до VI Міжнародного фестивалю «Етновир» – 2013.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *