ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили спортзал, зремонтований за кошти уряду Німеччини

|

Сьогодні у львівській школі №54 відкрили відремонтований спортивний зал. Кошти на реконструкцію спортзалу надано Урядом Німеччини в рамках проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури». Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Вартість проекту для школи №54 становила 1млн  41 тис. гривень, з них 989, 2 тис.гривень профінансовано за грант Німеччини, ще 53, 9тис. гривень (5% від загальної вартості проекту) зібрано шкільною громадою.

Відтак, за ці кошти в спортивній залі були замінені вхідні двері, освітлення, влаштовано підлогу із спортивного лінолеуму, відремонтовано роздягальні, влаштовано систему вентиляції, замінено інженерні мережі (енергозабезпечення, водозабезпечення та водовідведення). А для забезпечення повноцінних та ефективних занять спортом закупили спортивний інвентар, зокрема, м’ячі, ворота, волейбольну сітку, баскетбольні кільця.

Загалом у Львові у рамках цього проекту капітально відремонтували спортивні зали у 7 школах. Це СЗШ № 2 Франківського району; СЗШ № 54, 30, 43 Шевченківського району; СЗШ № 29 Личаківського району; СЗШ № 73 Сихівського району; гімназія «Євшан». Вартість проекту у Львові склала10 млн грн

 Додамо. Цей проект –  «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. Додатковий компонент «Пілотний захід «Міський простір» передбачає реалізацію мікропроектів з покращення спортивної інфраструктури загальноосвітніх шкіл та інтернатів міст Києва та Львова. Для реалізації цього Проекту виділено грант розміром у 2 млн євро. У рамках Проекту реалізується 18 мікропроектів в обох містах.

5% від загальної вартості проектів фінансують громади, 95% – за рахунок гранту.             

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *