ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові стартує Міжнародний етнофестиваль «Етновир»

|

22 серпня у Львові стартує грандіозний марш-парад колективів-учасників V Міжнародного фестивалю фольклору «Етновир».  Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, марш-парад пройде центральною частиною Львова: площа Ринок – Краківська – Вірменська – площа перед Оперним театром – проспект Свободи – Беринди. Завершиться марш-парад на головній сцені фестивалю на площі Ринок (північна сторона).

А о 19:00 год. розпочнеться урочисте відкриття V Міжнародного фестивалю фольклору «Етновир» за участі усіх колективів-учасників.

«Марш-парад, що відбудеться завтра у Львові, – це вражаюче дійство, що є традиційним для «Етновиру».  Учасники колективів з різних країн світу, граючи на національних музичних інструментах, співаючи та танцюючи, закликають львів’ян та гостей міста до головної сцени. Такий вибух танців та пісень створює яскраве фольклорне шоу на вулицях Львова», – каже Андрій Сидор, Президент ГО «Етновир».

Нагадаємо, окрім традиційного видовищного марш-параду центральною частиною міста, яким відкривається фестиваль, та гала-концерту, буде представлено кухню народів світу на площі Ринок – кожен колектив, представить гостям фестивалю ще й кухню своєї країни. Просто на площі Ринок можна буде спробувати страви африканської, іспанської, турецької, польської та інших кухонь.

Фото: www.etnovyr.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *