ОСТАННІ НОВИНИ

22-24 серпня на львівських дорогах частково обмежуватимуть рух транспорту

|

У Львові у зв’язку із проведенням ряду заходів з нагоди святкування 21-ї річниці незалежності України  22-24 серпня буде тимчасово обмежено рух транспорту на окремих ділянках доріг.  Цю інформацію передає прес-служба управління ДАІ у Львівській області. 

Зокрема, 22 серпня  з 09.00 до 11.00  буде перекрито рух транспорту в зв’язку з проходженням урочистого маршу за маршрутом: перехрестя проспект Чорновола – вулиця Під Дубом (збір учасників біля залізничного моста) – Чорновола – Свободи – Міцкевича (обхід навколо пам’ятника Міцкевичу) – Свободи – майдан перед Львівським Національним академічним театром опери та балету ім. Крушельницької (показові виступи).

 23 серпня з 09.55 до 11.00 буде обмежено рух транспорту на Винниченка у зв’язку з урочистою церемонією підняття державного прапора навпроти будівлі Львівської обласної державної адміністрації. 

24 серпня  з 08.30 до 10.30  проходитиме урочиста хода пластунів. Відтак, буде перекрито рух транспорту за маршрутом пластунів: Хуторівка 35 (УКУ) – Стрийська – Гвардійська – Коперника – Дорошенка- Словацького (проти руху) – Січових Стрільців – Університетська – майдан перед пам’ятником  Франка.  

Та з 11.00 до 13.00 через формування колони та пішу ходу буде обмежено рух за маршрутом: Винниченка (ЛОДА)- площа Ринок – Дорошенка – Бандери – Кропивницького (пам’ятник Степанові Бандері).

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *