ОСТАННІ НОВИНИ

Ігор Грещук частково визнав свою вину перед Іриною Сех

|

9 серпня відбулося засідання Буського районного суду на Львівщині у справі за позовом депутата Львівської обласної ради, голови фракції Всеукраїнського об`єднання “Свобода” Ірини Сех проти депутата від Партії регіонів Ігоря Грещука. На суді відповідач визнав позов частково, інформує прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Ігор Грещук не заперечував, що тези, викладені в інтерв’ю ЗМІ про начебто причетність Ірини Сех та членів її родини до незаконної вирубки лісу, належать йому. Він визнав у суді, що вчинив неправильно, оскільки оприлюднив через мас-медіа інформацію, не підтверджену рішенням суду. Депутат-регіонал не повідомив, звідки він отримав таку інформацію, посилаючись на «власні джерела».

Наступне засідання у справі за позовом Ірини Сех проти Ігоря Грещука відбудеться 4 вересня 2012 року.

Нагадаємо, що 18 червня 2012 року в Буському районному суді на Львівщині відбулося перше засідання у справі за позовом депутата Львівської обласної ради, голови фракції Всеукраїнського об`єднання “Свобода” Ірини Сех проти депутата від Партії регіонів Ігоря Грещука. Через те, що відповідач не з`явився на слухання справи, суд виніс ухвалу про те, щоб повідомити відповідача про наступне засідання, опублікувавши оголошення в газетах “Урядовий кур`єр” або “Високий замок”.

Суд зробив перерву в слуханні справи і призначив наступне засідання на 9 серпня 2012 року.

Ірина Сех через суд вимагає від Ігоря Грещука спростування неправдивої інформації, яку той поширив у ЗМІ, зокрема в статті “Регіонал звинувачує представників “Свободи” у “кришуванні” вирубки лісу”. Ігор Грещук звинувачує Ірину Сех та її родину в “розкраданні народного багатства України”, “кришуванні незаконного бізнесу з вирубування лісів”, “намаганні уникнути відповідальності за злочинні дії”, “аферестичному сімейному бізнесі”.

Ірина Сех вважає, що така інформація завдає шкоди її репутації. “Відповідно до ч.2 ст.36 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, публічна образа депутата місцевої ради, опублікування або поширення іншим способом неправдивих відомостей про нього, а також намагання в будь-якій формі вплинути на депутата місцевої ради, членів його сім`ї з метою перешкодити депутатові виконувати свої повноваження, тягне за собою відповідальність, згідно з законом”, – йдеться в позовній заяві Ірини Сех.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *