ОСТАННІ НОВИНИ

Ділянки на вул. Родини Крушельницьких 12 пеердали у користування ОСББ

|

Сьогодні сесія міської ради погодила ОСББ «Родини Крушельницьких 12» користування земельними ділянками за цією адресою. Про це інормує прес-служба Львівської міської ради.

«Ухвалою пропонується передати об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Родини Крушельницьких 12» земельні ділянки на вулиці Родини Крушельницьких, 12 для обслуговування багатоквартирного житлового будинку за рахунок земель житлової та громадської забудови за функцією використання – землі житлової забудови: площа 0,0639 гау власність, у тому числі площею 0,0019 гав межах проектованої підземної автомагістралі під будівлею та площею 0,0211 га в оренду терміном на 5 років в межах проектованої підземної автомагістралі», – зазначив Михайло Бокало, начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин.

Відповідний проект ухвали під час формування порядку денного сьогоднішнього засідання сесії міської ради було включене як додаткове питання.

Міський голова з цього приводу мав зауваження.

«Три скликання тому назад знімали це питання з порядку денного. Після цього не подавались пропозиції міському голові щодо включення у порядок денний, а вчора це раптово виникло на колегії», – зазначив мер Андрій Садовий.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *