ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській облраді відбувся прийом громадян фракцією Партії регіонів

|

Традиційно, кожного другого понеділка місяця депутати від фракції Партії регіонів у Львівській облраді проводять зустріч із виборцями. 9 липня до представника депутатського корпусу Олега Баляша звернулося чимало людей. Більшість – із проханням про матеріальну допомогу. Про це повідомили у прес-службі фракції ПР у ЛОР.

«Мій дядько уже роками живе у будинку, котрий не пристосований для проживання, – розповідає пані Ольга із села Бориня Турківського району Львівської області. – Для того, аби відновити зруйновану пічку у хаті, необхідно до трьох тисяч гривень. Дядько не в змозі самотужки назбирати таку суму, оскільки він є інвалідом, а пенсія – мізерна. Люди казали, що депутат від Партії регіонів нам допомагає, тому я приїхала сьогодні до вас», – розповіла жінка.

Олег Баляш пообіцяв обов’язково зарадити ситуації.

Однак, окрім матеріальних проблем, людей цікавили питання працевлаштування, політичної ситуації в країні, а також покращення транспортного сполучення у районах. В рамках своїх депутатських повноважень, Олег Баляш у найближчий час направить відповідні запити для врегулювання проблем громади Львівщини. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *