ОСТАННІ НОВИНИ

40% софту в органах влади все ще залишається піратським

|

Ужиті заходи з легалізації комп`ютерних програм в органах виконавчої влади показують динаміку поступового зниження рівня неліцензованого використання комп`ютерних програм в органах виконавчої влади – з 89% у 2002 році до 40% у 2012 році. Про це сьогодні зазначив Перший заступник Міністра освіти і науки, молоді та спорту Євген Суліма під час засідання міжвідомчої робочої групи з питань легалізації комп’ютерних програм, повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки.

Перший заступник Міністра повідомив, що «основним програмним забезпеченням, яке використовують органи виконавчої влади, є операційні системи та офісні додатки виробництва компанії «Майкрософт».

Також Євген Суліма від імені міжвідомчої робочої групи висловив подяку компанії «Майкрософт» за участь, ініціативи та постійну допомогу у легалізації комп`ютерних програм у різних органах виконавчої влади.

Під час засідання члени робочої групи детально обговорили результати інвентаризації, узгодили питання, в яких обсягах можливо надати ТОВ «Майкрософт Україна» відповідну інформацію за результатами інвентаризації щодо комп`ютерних програм виробництва компанії «Майкрософт», які використовуються на застарілих комп`ютерах для визначення оптимальних умов легалізації та розробки проекту нового договору про легалізацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *