ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві опозиція побилася з “Беркутом» (відео)

|

Мирна акція протесту опозиції під будівлею «Українського дому» триває, бійці «Беркута» відступили. Про це повідомляє кореспондент «Коментарів» з місця подій.

На місце сутичок між міліцейським спецпідрозділом приїхав лідер «Фронту змін» Арсеній Яценюк, котрого не було на початку акції. Після його переговорів з «беркутівцями» був досягнутий компроміс: міліція відходить на раніше зайняті позиції, а опозиція відмовляється від ідеї ставити намети. У теж час, ночувати депутати будуть на принесених із собою розкладачках.

На даний момент акція опозиції проти прийняття Верховною Радою закону «Про основи державної мовної політики» триває. У той же час, повідомляє кореспондент «Коментарів», кілька десятків бійців «Беркута» зосередилися в підземному переході на станції метро «Майдан Незалежності». Однак з їх боку ніяких активних дій немає.

При цьому до фотокореспондентів, що знаходяться в епіцентрі подій, підходять невідомі в чорних футболках з наполегливою пропозицією стерти зняті фотоматеріали.

За словами деяких учасників акції, агресію міліції могли спровокувати заклики представників ВО «Свобода» до зриву завтрашньої прес-конференції президента Віктора Януковича в «Українському домі».

Як повідомляли «Коментарі», сьогодні під будівлею «Українського дому» в Києві відбулася масова бійка між учасниками акції протесту проти ухвалення так званого «мовного» законопроекту та бійцями спецпідрозділу «Беркут».

 

Джерело відео: Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *