ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському аеропорту вже працює 900 осіб

|

Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького вже повністю укомплектований персоналом. Так, штатна кількість співробітників аеропорту на сьогодні складає близько 900 чоловік. Про це розповів під час прес-конференції генеральний директор львівського аеропорту Роман Гонтарев.

У зв’язку з відкриттям нового терміналу львівського аеропорту доукомплектація персоналу, за його словами, розпочалася наприкінці минулого року і була завершена лише перед Євро-2012.

«По-перше ми доукомплектовували службу обслуговування аеровокзального комплексу. Мова безпосередньо іде про працівників, які є в контакті з пасажирами – це працівники на реєстрацію, на посадку, в інформаційно-довідковому бюро. Також збільшилась кількість працівників служби безпеки та аварійно-рятувальних підрозділів», – розповів Роман Гонтарев.

Він також зазначив, що працівники, яких аеропорт взяв на роботу, в основному із західного регіону. «Це львів’яни та мешканці прилеглих територій», – сказав Р.Гонтарев.

Навчання та стажування нові працівники проходили на базі аеропорту. Як розповів Роман Гонтарев, для навчання працівників авіаційної безпеки, до прикладу, до Львова запрошували викладачів з київського інституту ICAO, який власне готує спеціалістів за цими напрямками.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *