ОСТАННІ НОВИНИ

До кінця літа у львівському аеропорту запрацює два бізнес-зали

|

До кінця літа 2012 року у Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького відкриють два бізнес-зали. Про це сьогодні під час прес-конференції розповів гендиректор аеропорту Роман Гонтарев.

Ці бізнес-зали будуть розраховані на пасажирів внутрішніх та міжнародних рейсів, які літатимуть бізнес-класом та першим класом відповідно, зазначив він.

«У вартість квитка вже буде закладена послуга з відвідування бізнес-зали. Тобто пасажир, придбавши квиток на рейси авіакомпанії і летить бізнес-класом або першим класом, автоматично буде скеровуватись до бізнес-зали аеропорту. Далі така послуга може пропонуватись додатково звичайним пасажирам економ класу, але за додаткові гроші», – розповів Р.Гонтарев.

Які саме послуги надаватимуться у бізнес-залах львівського аеропорту Роман Гонтарев не розповів, але як відомо у таких приміщеннях надають якісний сервіс для відпочинку бізнес-осіб. До прикладу, у бізнес-залах аеропорту «Бориспіль» можна почитати українську та закордонну пресу; пригоститись чаєм, кавою, їжею, слабоалкогольними та алкогольними напоями; скористатись безкоштовним Wi-Fi; стаціонарними комп’ютерами з доступом до мережі інтернет; факсом, принтером, копіювальним апаратом; широкоекранним телевізором; кімнатою для паління; та доставкою до літака на комфортабельних мікроавтобусах. А ось у харківському аеропорту асортимент запропонованих послуг у бізнес-залах менший – там пропонують лише скористатися великими екранами з демонстрацією фільмів та інших розважальних програм (без реклами); шведським столом (безалкогольні гарячі та холодні напої, холодні закуски, фрукти); бездротовим доступом Wi-Fi до мережі Інтернет; а також можна замовити напої та блюда з розширеного меню. Відповідно ціна за перебування в бізнес-залах бориспільського та харківського аеропортів кардинально відрізняється.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *