ОСТАННІ НОВИНИ

Від львівських перевізників вимагають включених кондиціонерів

|

Реагуючи на звернення городян щодо їх дискомфорту під час перебування у маршрутних транспортних таксі у літню спеку, депутат Львівської міськради Іван Лещишин звернувся до міського голови Львова Андрія Садового із вимогою зобов’язати перевізників м. Львова зробити профілактику кондиціонерів у салонах автотранспорту, а там де їх немає – встановити та забезпечити їхню безперебійну роботу під час перевезень пасажирів. Про це  інформує прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

За словами депутата, чимало автобусів, які курсують Львовом, обладнані кондиціонерами, проте їх не вмикають заради економії палива, а пасажири змушені потерпати від спеки.

«Перебування в автобусах, у яких вимкнений чи відсутній кондиціонер, створює дискомфорт для пасажирів під час перевезень  у літню спеку. На жаль, на відміну від інших міст, у Львові водії не  використовують кондиціонер у салонах автобуса. За інформацією сервісної служби ЛАЗу, АТП №1 не вмикає кондиціонери, аби зекономити на паливі, хоча при використанні кондиціонера в автобусах розхід палива збільшується лише на 10%», – стверджує Іван Лещишин. 

Зважаючи на невисоку вартість використання кондиціонера, Іван Лещишин звернувся до міського голови з вимогою зобов’язати перевізників м. Львова зробити профілактику кондиціонерів, відремонтувати, а де їх не має – встановити.

 «Перш за все перевізники мають дбати про здоров’я, комфорт і безпеку пасажирів, а не економити на паливі. Окрім економії, перевізники мають також дотримуватися правил, які передбачають як безпечну та своєчасну їзду, так і надання якісних послуг під час перевезень», – додав свободівець.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *