ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині в’язень порізав себе і наглядачів заточкою

|

Управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області повідомляє, що 24.06.2012р. близько 15 год. 30 хв. в Миколаївській виправній колонії № 50 завдав собі ушкоджень 30-річний в’язень Л., що відбуває покарання за злочин пов`язаний з незаконним обігом наркотичних речовин. Про це повідомляє прес-служба управління Державної пенітенціарної служби у Львівській області.

За попередніми даними, під час обходу житлової зони двоє молодших інспекторів виявили вказаного засудженого в одному із житлових приміщень. Останній перебував у збудженому психоемоційному стані, тримав в руках заточену металеву пластину, не реагував на законні вимоги працівників установи про припинення своїх дій, вчинив самопошкодження та під час спроби затримання завдав тілесні ушкодження обом молодшим інспекторам та засудженому К., який перебував у тому ж житловому приміщенні та намагався допомогти працівникам установи. Після припинення протиправних дій, учасникам події було надано першу медичну допомогу персоналом медичної частини установи, а засудженого Л. доставлено для проведення лікування в заклад охорони здоров’я по територіальності. На даний час його стан здоров’я стабільний, загрози життю немає.

Про вказану подію повідомлено в органи внутрішніх справ по територіальності та прокуратуру Львівської області. За даним фактом проводиться перевірка, про результати якої буде повідомлено додатково.

Фото PHL 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *