ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура оскаржить вирок заступнику начальника Львівської митниці

|

Прокуратура Львівської області оскаржить винесений вирок колишньому заступнику начальника Львівської митниці Клавдії Кутикіній, повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За даними прес-служби, вироком Шевченківського районного суду м. Львова 20 червня колишнього заступника начальника Львівської митниці Кутикіну К.М. засуджено за ч.2 ст.368 КК України (отримання хабара в значному розмірі) на 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах на 3 роки. Водночас, на підставі ст.75 КК України її звільнено від відбування основного покарання з випробуванням та встановленням іспитового строку на 3 роки. Крім того, за ст.364 ч.3 КК України (зловживання владою або службовим становищем працівником правоохоронного органу) судом останню виправдано. Також запобіжний захід тримання під вартою змінено на підписку про невиїзд.

Нагадаємо, прокуратурою Львівської області доведено, що Кутикіна К.М. працюючи заступником начальника Львівської митницівимагала та одержала 10 тис. доларів США хабара за заниження митної вартості імпортованого товару, і за пришвидшення оформлення товарів, що ввозять на територію України.
Зважаючи на неправильне застосування кримінального закону та невідповідністю призначеного покарання ступені тяжкості злочину та особі, яка його вчинила, прокуратурою Львівської області готується апеляція на вказаний вирок внаслідок його м’якості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *