ОСТАННІ НОВИНИ

У «Краковці» затримали контрабандного товару на понад 2 млн гривень

|

На митному посту «Краковець» митники затримали контрабандний товар вартістю понад 2 млн. гривень. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці. 

Цими днями в зону митного контролю митного поста «Краковець» Львівської митниці в напрямку в’їзд в Україну смугою руху «червоний коридор» прибув транспортний засіб із вантажем, який прямував з Польщі на адресу одного з українських суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності.

Водій транспортної фірми подав до митного контролю товаросупровідні документи, згідно з якими переміщували «папір туалетний у рулонах, паперові рушники для рук». Але у митників виникли підозри щодо правдивості цих даних, тому було прийнято рішення про проведення спільного огляду вантажу. Внаслідок поглибленого огляду автомобіля працівники митної служби встановили, що в вантажному відсіку, окрім заявленого товару, водій також перевозив косметику, одяг та інші вироби, на які він не подавав жодних документів.

Попередньо, відповідно до виявлених рахунків-фактур, загальна вартість прихованого товару – понад 2 млн грн. На цей час проводяться заходи щодо встановлення повної ідентифікації та перерахунку товару. Остаточну вартість буде визначено додатково.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *