ОСТАННІ НОВИНИ

У дитячому таборі провели олімпійське свято

|

З нагоди відзначення Олімпійського дня-2012 в дитячому центрі оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка», що розташований у селі Зіболки Жовківського району Львівщини, відбулося справжнє олімпійське свято. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Понад 200 школярів, які відпочивають в «Росинці», взяли участь в урочистому відкритті Олімпійського дня, піднятті прапорів та запаленні символічного Олімпійського вогню та святковій лінійці.

На урочистому спортивному дійстві були присутні й виступили з вітальним словом голова Жовківської райдержадміністрації Степан Ціолковський, заступник начальника освітянського обласного комітету з фізичного виховання та спорту Ігор Вовк, а також уславлені спортсмени й тренери: учасник двох зимових Олімпійських Ігор з санного спорту, стипендіат НОК України Юрій Гайдук, чемпіон світу в командній гонці з велосипедного спорту (1984 р.) жовківчанин Петро Жуковський, один з кращих авіамоделістів України, чемпіон світу з авіамодельного спорту Андрій Умрихін, заслужений тренер України, тренер бронзової призерки Олімпіади в Пекіні Лесі Калітовської Михайло Колодій та ін.

Після урочистого відкриття Олімпійського дня хлопці та дівчата мали змогу взяти участь у відмінно організованих змаганнях з міні-футболу, настільного тенісу, стрітболу, шашок, легкоатлетичної естафети, а також випробувати свої сили у фігурній їзді на велосипедах.

На завершення свята було проведено олімпійську вікторину, розіграш подарунків за відповідними флаєрами від НОК України, нагородження переможців, після чого діти охоче фотографувалися з гостями табору, брали автографи, розпитували їх про секрети спортивних успіхів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *