ОСТАННІ НОВИНИ

Антимонопольний виявив на Львівщині тендерну змову

|

Львівське обласне відділення Антимонопольного комітету оштрафувало ТОВ «Партнер-М» та суб’єкта підприємницької діяльності Тараса Степанківа загалом на 532 тис. грн за антиконкурентні узгоджені дії, що призвели до спотворення результатів конкурсних торгів. Про це повідомляє прес-служба ЛОТВ АМКУ.

Як встановило відділення, суб’єкти господарювання узгодили між собою умови участі в конкурсних торгах на закупівлю: «виробів з каменю (бордюрів гранітних)», «Прокат плоский (лист легований – 91,4 тн.)», «матеріалів будівельних з пластмас (металопластикові конструкції з ПВХ – 3245м2», «виробів з каменю (плити тротуарні гранітні – 865м2, плити тротуарні базальтові – 385м2, сходинки гранітні – 100м2, під сходинки гранітні – 30м2». Документи, які були подані ТОВ «Партнер-М» та СПД Степанків Тарас Антонович у складі пропозицій конкурсних торгів під час участі у зазначеній закупівлі мають нехарактерну для такого випадку схожість у зовнішньому оформленні, структурі, текстовому змісті.

Конкурсні торги відбулися на замовлення Державного територіально-галузевого об’єднання ВП «Служба МТП» «Львівська залізниця».

За підсумками розслідування виявлено, що така узгоджена поведінка була спрямована на забезпечення перемоги одного з учасників закупівлі – ТОВ «Партнер-М».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *