ОСТАННІ НОВИНИ

Постраждалі від буревію селяни пікетували Сендака

|

21 червня 2012 року близько двох сотень мешканців сіл Дрогобицького району Львівської області, які 9 червня постраждали від буревію, пікетували Дрогобицьку райдержадміністрацію з вимогою виплатити компенсацію за завдані стихією збитки. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО “Свобода”.

Це вже друга акція протесту селян Дрогобиччини під стінами РДА. Пікетувальників підтримали свободівці, зокрема депутат Львівської обласної ради від Всеукраїнського об`єднання “Свобода” Михайло Задорожний, депутати-свободівці місцевих рад.

Учасники акції протесту вважають, що влада покинула їх напризволяще. Від часу першого пікету, який відбувся 18 червня, питання не зрушилося. Селяни, що зібралися під райдержадміністрацією, засудили бездіяльність виконавчої влади, яка готує їх обіцянками та вимагали відставки голови Дрогобицької РДА Михайла Сендака.

Голова райдержадміністрації так і не вийшов до пікетувальників. З селянами поспілкувався його перший заступник і повідомив, що планується виділити кожному постраждалому від стихії 6 тисяч гривень.

Фото: Прес-служба ЛОО ВО “Свобода” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *