ОСТАННІ НОВИНИ

У львівській філармонії пройде «Вечір симфоній»

|

Молодіжний академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів» вперше виступатиме під орудою відомого диригента, піаніста та композитора з Італії – Стефано Раньєрі. У суботу, 23 червня, 2012 о 18:00 у Львівській філармонії відбудеться концерт «Вечір симфоній».

Стефано Раньєрі, який вперше виступає на сцені Львівської філармонії розповів: «Музика Людвіґа ван Бетховена та Йоґана Брамса мені до смаку, вона надзвичайно глибока. У програмі концерту: симфонії Людвіґа ван Бетховена – Симфонія №1 та Йоґана Брамса – Симфонія №3. Обидва твори, які виконуватимуться, мають однакову тематичну думку, у якій йде боротьба добра із злом, – і перемагає добро. Концерт дасть хороший результат і потішить слух найрізноманітнішої публіки».

Репертуар диригента, піаніста та композитора Стефано Раньєрі в основному складається з романтичної музики (Шопен, Брамс для фортепіано, Бетховен, Шуберт, Шуман, Брамс для оркестру). Серед творів композитора – 8 симфоній, Реквієм, сонати, квартети. Стефано Раньєрі викладає фортепіано в консерваторії у Флоренції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *