ОСТАННІ НОВИНИ

Вибухи у Дніпропетровську організували спецслужби - газета

|

Майже два місяці тому в Дніпропетровську прогриміла серія вибухів, що покалічили чимало людей і викликали величезний резонанс в суспільстві. Стали відомі нові подробиці того, що сталося, пише «Сегодня».

Колишній посадовець міліції, який довший час служив у спецпідрозділах, на умовах анонімності різко розкритикував офіційну версію ГПУ, СБУ, МВС. Він впевнений, що насправді все було далеко не так, як трактував події на підсумковій прес-конференції генпрокурор Віктор Пшонка.

«Моя особиста думка – в Дніпропетровську повторився російський і білоруський сценарії, коли саме спецслужби ініціювали провокації, а потім когось робили офірними цапами відпущення. Це почерк ФСБ, тільки в українській інтерпретації», – говорить підполковник міліції у відставці.

Він бачить у цій справі три складові. Перша – вся ця горе-метушня спрямована проти Юлі Тимошенко. Саме в її бік переводять стрілки в цій справі, як незграбно намагаються пристебнути і замовне вбивство Євгена Щербаня. Влаштовуючи теракти в Дніпропетровську, на батьківщині Тимошенко, хотіли кинути тінь на неї, показати, що вона і у в`язниці управляє процесами. А раз так – треба вводити пряме президентське правління, щоб зірвати вибори.

Друга складова, за його словами, полягає у тому, що вибухи організували професіонали. Політологи поняття не мали ні як виготовити вибуховий пристрій, ні як його закласти. А тут раптом такі глибокі пізнання. І третє – маса питань з приводу того, як шукали злочинців і як розкривали теракти. «Це ж маячня сивої кобили – вимагати гроші на банківських картках. Та ще й без прізвищ на них. Нісенітниця! Завжди хочуть готівку. А тут – банкомати, пін-коди … Викидають з вікна поїзда, ніби кіно знімають! Нас за малих дітей тримають – раптом так повірять у цю маячню. Так банківська система моментально виводить на злочинців, блокуючи видачу грошей, а також знімаючи клієнта на відео, і цього не розуміють тільки школярі…», – розповідає екс-міліціянт.

На його думку, Геннадій Москаль «правий сто разів» – за цими політологами ховаються зовсім інші люди, дуже серйозні, впливові. «Але їх не шукають і ніколи не знайдуть. Повторюю, ця операція розроблена і здійснена спецслужбами. Тому народу нічого і не розповідають, все шито білими нитками, вже повірте моєму міліцейському досвіду. Але хтось вже приміряє ордена на кітель і великі зірки на погони», – додав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *