ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині тесть зарізав зятя

|
 Вчора, 20 червня, у чергову частину Стрийського міськвідділу міліції Львова телефоном надійшло повідомлення від лікаря Стрийської центральної районної лікарні про те, що до них з проникаючою раною живота доставили 37-річного жителя одного з сіл району. Від отриманих ран чоловік помер. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України в Львівській області.
З’ясувалось, що тілесні ушкодження останній отримав під час побутової сварки зі своїм тестем. Два чоловіки, повернувшись з роботи вже напідпитку, щось між собою не поділили, як це вже бувало неодноразово. Тоді 69-річний пенсіонер схопив кухонного ножа та наніс удар у живіт своєму кривднику. Від отриманих травм останній помер у хірургічному відділені лікарні. Наразі за цим фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство).
Із початку проведення єврочемпіонату по футболу правоохоронці Львівщини порушили вже чотири кримінальні справи по факту вбивства, серед яких одна – за вбивство двох осіб, та одна по факту замаху на скоєння цього злочину. Варто зазначити, що у всіх випадках алкоголь надавав подіям такого трагічного розвитку.

Фото: bodyguardsonline.com 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *