ОСТАННІ НОВИНИ

Завершився фестиваль «Шляхами пригод бравого вояка Швейка»

|

У рамках реалізації Програми розвитку туризму та рекреації у Львівській області на 2011 – 2013 роки, зокрема, стратегічного завдання  «Формування та утвердження туристичного образу Львівщини на світовому та вітчизняному туристичному ринках» проведено  мандрівний, атракційний, велотуристичний  VII Міжнародний фестиваль  «Шляхами пригод бравого вояка Швейка».  Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Як повідомила заступник начальника головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій – начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталія Гамкало, фестиваль проходив у два етапи – традиційний та експериментальний. Маршрут традиційного етапу фестивалю пролягав через 4 країни: Україну, Польщу, Словаччину та Угорщину.

Експериментальний  етап фестивалю, на відміну від попередніх років, розширив свою географію і проходив на території 5-ти країн – України, Польщі, Словаччини, Угорщини та Австрії.  Фестиваль стартував у Львові та фінішував у Відні. Частково цей етап був розвідкою нового маршруту міжнародного фестивалю, тому учасниками стали найдосвідченіші велотуристи України, Польщі  та Словаччини.

У рамках програми фестивалю у Польщі відбулося засідання представників активного туризму щодо проведення наступного Міжнародного фестивалю «Шляхами пригод бравого вояка Швейка» та досягнуто домовленості щодо його проведення  за форматом цьогорічного експериментального етапу на території 5 країн.

Загалом шанувальники бравого вояки Швейка та прибічники активних форм відпочинку накрутили педалями впродовж двох етапів1700 км.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *