ОСТАННІ НОВИНИ

У п`ятницю “Карпати” вирушать на збори до Польщі

|

Під час цьогорічного міжсезоння «Карпати» проведуть літні навчально-тренувальні збори у Польщі. Місцем дислокації обрали містечко Водзіслав-Шльонскі, що розташоване у Сілезькому воєводстві, неподалік від чеського кордону, повідомляє Інформаційний центр ФК “Карпати”.

До Польщі карпатівці вирушать 22-го червня і перебуватимуть за кордоном до 7-го липня. Поселиться команда у готелі «Амадеус».

Попередньо, «зелено-білі» запланували провести чотири спаринги. 26-го червня «Карпати» зіграють проти відомої чеської команди «Банік» з Острави. Цікаво, що в минулому чемпіонаті Чехії «червоно-сині» виступили так само, як і «зелено-білі»: 14-е місце з 16-и команд.

29-го червня підопічні Павла Кучерова проведуть спаринг проти вроцлавського «Шльонска», який є чемпіоном Польщі. Гру запланували провести у місті Ключборк, що знаходиться за130 кілометрів від Водзіслава.

3-го липня «зелено-білі» проведуть товариський матч у Кракові. Їхнім суперником буде місцева «Краковія», яка завершила минулий чемпіонат Польщі на останньому місці. Поєдинок відбудеться на території вже колишньої тренувальної бази збірної Голландії.

Нарешті, за день до повернення в Україну, а саме 6-го липня, «Карпати» зіграють проти «Руху» з Хожува – срібного призера минулого чемпіонату Польщі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *