ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські важкоатлети – срібні призери Чемпіонату України

|

На чемпіонаті України з важкої атлетики серед кадетів до 17 років команда Львівщини посіла 2-е місце. У складі команди було 8 спортсменів серед яких 6 – представники Львівської ДЮСШ «Енергетик» ЛМР спортивного товариства «Спартак». Чемпіонат відбувався у Миколаєві, інформує медіа-центр «Львів-2012».

В особистій першості вихованці ЛДЮСШ «Енергетик» завоювали дві золоті нагороди:

– Олег Николин – вагова категорія до62 кгз результатом101 кгв ривку,120 кгу поштовху та221 кгу сумі двоборства;

– Володимир Гоза – вагова категорія до94 кгз результатом140 кгв ривку,168 кгу поштовху та308 кгу сумі двоборства.

А також Володимир Гоза вперше виконав норматив майстра спорту України і тепер у складі збірної команди України готуватиметься до чемпіонату Європи та Світу серед кадетів до 17 років, що відбудуться наприкінці літа.

Ще одну срібну медаль до скарбнички Львівщини приніс вихованець Жидачівської ДЮСШ Артур Гордишинський – вагова категорія до50 кгз результатом71 кгв ривку,82 кгу поштовху та153 кгу сумі двоборства.

«Уже впродовж тривалого часу вихованці ЛДЮСШ «Енергетик» показують високі результати, як в особистій, так і в командній першості. Це можна пояснити лише злагодженою роботою колективу, який має повне взаєморозуміння, чітко усвідомлює свою мету, який працює як один великий механізм. Взаємоповага та взаємовиручка у колективі ЛДЮСШ «Енергетик» є основним рушієм цього механізму, що веде до перемог», – каже керівник школи «Енергетик» Геннадій Юркевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *