ОСТАННІ НОВИНИ

У червні до Центрів туристичної інформації у Львові звернулося понад 3 тисячі осіб

|

За 17 днів червня до Центрів туристичної інформації, які розташовані у Львові, звернулося понад 13 тис осіб, інформує медіа-центр «Львів-2012». Загалом до ТІЦів на пл. Ринок, 1, на головному залізничному вокзалі та в  аеропорту звернулось 3 тис 356 осіб. З них з України: 871осіб, з-за кордону: 2 485 осіб. Щодо іноземців, то німців було – 980, поляків – 272, португальців – 231, росіян – 178, данців – 193, англійців – 96, канадійців – 54, мешканців США – 25.

 «З 16 до 17 червня відвідування Центрів туристичної інформації (пл. Ринок, 1, головний залізничний вокзал, аеропорт) виглядало так: загалом звернулося 594 особи, з них з України: 90 осіб, з-за кордону 504 особи (зокрема, Німеччина – 295, Польща і Росія – по 35, Данія – 31.

Найчастіше запити стосувались транспортного сполучення (у Львові, по Україні, за кордон), поселення, цікавих подій у Львові, втрачених речей, кредитних карток,оренди автомобіля, таксі, щодо екскурсій, галерей, музеїв, де можна придбати сухий шампунь, молоко без лактози (загалом супермаркети та базари, місця продажу символіки), інтернет – кафе, зарядка телефонів, купівля телефонних карток, де можна поголитись у перукарні тощо.

Утім варто брати до уваги, що недалеко від ТІЦів знаходилися фан-посольства Данії та Німеччини, які надавали інформацію своїм вболівальникам, як у місті, так і в аеропорту та на вокзалі працювали волонтери, які надавали туристам базову інформацію», – наголосила директор ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова» Надія Радіоненко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *