ОСТАННІ НОВИНИ

П`ятов вірить в перемогу над Англією

|

Основний голкіпер команди України Андрій П‘ятов вважає, що наша збірна може обіграти англійців. Про це він повідомив в інтерв`ю прес-службі ФК «Шахтар». «Для виходу в чвертьфінал нам потрібна тільки перемога. Зробимо усе для цього. Упевнений, що з підтримкою наших уболівальників нам під силу обіграти Англію», – цитує слова голкіпера Інформаційний центр “Україна-2012”.

За його словами, збірна в нормальному режимі готується до гри. Якраз зараз буде теоретичне заняття, а увечері – тренування. Учора команда вже провела теоретичні заняття, приурочені майбутньому матчу. Сьогодні також піде розмова про сильні і слабкі сторони англійців.

П‘ятов нагадав, що українці вже обігравали суперника у зустрічі більш як два роки тому в Дніпропетровську з рахунком 1:0.

Відповідаючи на питання, наскільки йому комфортно грати з динамівськими захисниками, він відзначив: «Я не розділяю гравців збірної на динамівських, шахтарських і так далі. Ми – одна команда і в такому складі провели вже достатню кількість ігор. Звичайно, по ходу гри я їм підказую, вони мене слухають. Так і має бути».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *