ОСТАННІ НОВИНИ

Шевченко сам вирішить, чи грати проти Англії

|

На сьогодні існує вірогідність того, що капітан збірної України з футболу Андрій Шевченко, травмований у матчі проти збірної Франції, зіграє у заключному матчі групового турніру проти збірної Англії. Про це в ефірі “Сніданку з 1+1” повідомив лікар збірної України Леонід Миронов, інформує ТСН

Він нагадав, що під час гри з Францією Андрій отримав доволі болючий удар в район колінного суглобу, але “як мужній спортсмен довів гру до кінця”. За словами лікаря, станом на вчорашній вечір стан Андрія Шевченка був цілком задовільний. “Кількості рідини у колінному суглобі стало менше, але залишається набряк і обмеження у русі, особливо у згинанні”, – сказав лікар. Ввечері після гри Шевченку постійно проводили процедуру кріотерапії з лімфодренажем, були назначені протизапалювальні препарати. “Є деякі покращення стану Андрія.

Зранку ми обстежимо колінний суглоб, зберемо консиліум з лікарів національної збірної, будуть продовжуватись лікувальні заходи”, – сказав Миронов.

Говорячи про шанси на те, чи вийде Шева у вівторок на поле у грі проти Англії, Миронов оцінив їх 50 на 50. “Але мені здається, що у Андрія є величезне бажання зіграти і довести всій країні і всьому світу, що він справжній професіонал”, – зазначив лікар, додавши, що остаточне рішення про те, чи братиме участь Шевченко у вечірньому тренуванні і у завтрашньому матчі, залежатиме в першу чергу від самопочуття та бажання самого капітана збірної. “Останнє слово, звичайно, за ним”, – сказав Миронов. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *