ОСТАННІ НОВИНИ

Порушень громадського порядку у Львові та Харкові не зафіксували

|

17 червня, в Україні під час матчів, які відбулися у Харкові та Львові, масових порушень громадського порядку не зафіксовано. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» повідомили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ.  

«Упродовж доби ситуація залишалася контрольованою. Події, які б могли суттєво вплинути на стан громадського порядку, не фіксувалися», – йдеться у повідомленні МВС. 

Правоохоронне відомство повідомляє, що минулої доби до міліції надійшло повідомлення про те, що у громадянина Швеції в нічному клубі «Авалон» відібрали мобільний телефон «Соні Еріксон». Прийнятими заходами встановлено, що свій мобільний телефон громадянин втратив з власної необережності.   

Окрім цього, до правоохоронців звернувся громадянин Швейцарії, який повідомив про те, що перебуваючи на стадіоні «Арена-Львів» виявив відсутність картки що посвідчує особу, посвідчення водія, картка соціального страхування. Вказані речі втратив з власної необережності.

Міністерство надзвичайних ситуацій України також звітує, що надзвичайних ситуацій та подій на об`єктах Євро-2012 з початку чемпіонату не відбулося.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *