ОСТАННІ НОВИНИ

За кошти Бойківського фестивалю відремонтують дороги Турківщини

|

Проведення «Бойківських фестин» сприятиме не лише  відродженню бойківських традицій, а й розвитку соціально-культурної інфраструктури. Про це розповіли у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Відтак, окрім культурно-мистецьких заходів, програма підготовки та проведення «П’ятих Ювілейних Всесвітніх Бойківських фестин» включає реконструкцію водопровідної системи та реконструкцію очисних споруд каналізації у м. Турка.

Також до початку фестивалю планують завершити реконструкцію доріг і житлових будинків Турки та повністю забезпечити вулиці міста відповідним освітленням.

Крім того, з коштів, передбачених на підготовку регіону до 5 ювілейного фестивалю обіцяють також, укріпити береги річок та відремонтувати автомобільні дороги у Турківському районі.
Нагадаємо, п’яті ювілейні Всесвітні Бойківські фестини пройдуть 1- 5 серпня 2012 року на Турківщині.

Програма бойківських фестин передбачає проведення культурних, мистецьких, наукових і краєзнавчих заходів, спрямованих на відродження народних традицій та звичаїв бойків, популяризацію та збереження автентичного бойківського фольклору, відновлення народних ремесел та промислів.
У заході традиційно беруть участь представники бойківських товариств і громад з України, Росії, Білорусії, Польщі та інших держав світу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *