ОСТАННІ НОВИНИ

Азаров пообіцяв скасувати монополію оцінювачів ще сьогодні

|

Фонд державного майна України (ФДМУ) і Міністерство юстиції (Мін`юст) скасують сьогодні, 14 червня, наказ щодо оцінки вартості нерухомості, який давав можливість оцінювачам встановлювати невиправдано високі ціни. Про це в ході зустрічі з головами громадських рад при органах влади, заявив прем`єр-міністр України Микола Азаров, передає кореспондент РБК-Україна.

“Учора на засіданні Кабінету міністрів України ми обговорювали питання оцінювачів нерухомості. Питання для суспільства виявилось резонансним. Були внесені зміни в закон, лобіюючи, щоб він пройшов усі інстанції. На їх підставі був виданий указ Мін`юсту і ФДМУ. І в підсумку вузьке коло людей, а саме 12 з 9 тис., отримали можливість встановлювати аномально високі ціни”, – заявив він.

Азаров підкреслив, що “саме тому сьогодні ФДМУ сьогодні відмінить цю безглуздість. І Мін`юст теж. І я вже попередив, що всі винні будуть покарані”.

Нагадаємо, в травні в Україні набула чинності постанова Кабінету міністрів України, згідно з якою моніторинг сільгоспземель в Україні буде проводити Міністерство аграрної політики і продовольства України замість Державного агентства земельних ресурсів України

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *