ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні поблизу «Арени Львів» чергуватиме близько 200 військовослужбовців

|

Військовослужбовці внутрішніх військ зранку заступили на службу з охорони громадського порядку у всіх районах Львова. Крім того наряди внутрішніх військ спільно із міліціонерами продовжують забезпечувати безпеку пасажирів, які прибувають до міста залізничним транспортом. Про це повідомляє група зв’язків із громадськістю та ЗМІ західного територіального командування внутрішніх військ МВС України.

У день матчу до служби у місті буде залучено 700 військовослужбовців внутрішніх військ. По місту також курсуватимуть 10 автомобільних патрулів. За декілька годин до початку матчу поблизу стадіону чергуватиме резерв із близько 200 військовослужбовців. Військові правоохоронці знаходитимуться поблизу стадіону в готовності до дій у випадку виникнення позаштатних ситуацій.


Наряди внутрішніх військ підчас щоденного несення служби окрім забезпечення безпеки перебування мешканців міста, фанатів та туристів які перебувають у Львові також при надають різнобічну допомогу останнім. Так, за добу до одного наряду внутрішніх військ, які несуть службу у місті, надходить близько 30-40 звернень від іноземних громадян.

 Фото: прес-служба західного територіального командування внутрішніх військ МВС України

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *