ОСТАННІ НОВИНИ

У 2012 році через Інтернет реалізовано понад 658 тис. залізничних квитків

|

Системою бронювання і продажу квитків на потяги через мережу Інтернет користується все більше пасажирів. Впродовж 2012 через онлайн системи уже було реалізовано понад 658 тис. квитків, пише сайт «Укрзалізниці».

Тенденція росту популярності послуги спостерігається з року в рік – протягом 2009 року пасажирами було придбано через Інтернет близько 83,5 тис. квитків, в 2010 – 132,5 тис. З початку впровадження послуги в 2008 році в мережі придбали понад 1,5 млн квитків. На сьогоднішній день 2,32 % квитків від загального продажу оформляється через мережу Інтернет. Для порівняння на авіаперевезеннях через мережу Інтернет оформляється 7-10% квитків.

Нагадаємо, що 17 травня, Укрзалізниця впровадила в дослідну експлуатацію власну систему продажу проїзних документів через Інтернет у пасажирських перевезеннях.

Пасажири мають можливість скористатися новою системою продажу квитків через електронні канали обслуговування на офіційному сайті Укрзалізниці в розділі меню “Пасажирам” або за прямим посиланням http://booking.uz.gov.ua/. У режимі online можна обрати маршрут, дізнатися про наявність місць на потрібну дату, а також сплатити вартість проїзду. 

Нова система має комфортний інтерфейс користувача для формування маршруту і дозволяє пасажирам оплатити через мережу Internet обрані проїзні документи практично усіма діючими в Україні платіжними інструментами безготівкових розрахунків фізичних осіб. Зокрема, НСМЕП, VISA, MasterCard, Webmoney.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *