ОСТАННІ НОВИНИ

Уболівальники тепер можуть дізнатися про найближчу трансляцію матчу у своєму мобільному

|

В інтернеті з’явився мобільний додаток для вболівальників – «Football Fans Guide», який може підказати, в якому найближчому закладі транслюють матч Євро-2012. Про це повідомляє Медіа-центр «Львів 2012».

З допомогою цього додатка, який можна безкоштовно завантажити з Google та App store, користувачі можуть дізнатися будь-яку інформацію, яка необхідна гостям та мешканцям міста. Наприклад, швидко знайти маршрут до найближчого закладу, в якому будуть транслюватися футбольні матчі. Крім того, програма забезпечує доступ до календаря матчів, що оперативно оновлюється, повну інформацію про матчі. Мобільний додаток розробила компанія МТС.

«Головне, цією послугою можуть користуватися не лише користувачі мобільного зв’язку МТС, а й користувачі інших операторів. Ми хочемо і прагнемо до того, щоб задовольнити «мобільні» потреби футбольних фанатів. Також абоненти МТС можуть вести онлайн-трансляцію матчу із стадіону та фан-зони», – говорить директор Західного територіального управління «МТС Україна» Дмитро Пономаренко.

«Абонентська плата становить лише 5 гривень на тиждень. Після чого ви отримуєте СМС-повідомлення із повною інформацією», – кажуть в компанії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *