ОСТАННІ НОВИНИ

УЄФА просить приймаючі міста не допускати виявів расової дискримінації

|

УЄФА скерував листи до мерів відповідних польських та українських міст з проханням вжити заходів з недопущення проявів расової дискримінації під час відкритих тренувань, повідомляє  офіційний сайт УЄФА.

Після інциденту, що стався на відкритому тренування збірної Нідерландів 8 червня, УЄФА направив листи до мерів відповідних польських та українських міст, де заплановані відкриті тренування команд, з проханням вжити заходів з недопущення проявів расової дискримінації – включно зі збільшенням кількості представників поліції – під час цих заходів.
УЄФА також попрохав місцеві власті забезпечити, щоб будь-яка особа, помічена в расистській поведінці, негайно залишила межі арени, а також щоб проти неї була відкрита кримінальна справа.
Лист також був надісланий міністру спорту Польщі Йоанні Мусі з проханням про повну підтримку польських властей у цій важливій справі.
На сьогодні був зафіксований лише один подібний інцидент, і УЄФА наголошує на своїй політиці нульової терпимості до такого виду дискримінаційної поведінки. УЄФА, утім, переконаний, що місцева влада вживуть відповідних заходів у вирішенні цього питання.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *