ОСТАННІ НОВИНИ

Україну буде штормити до кінця тижня

|

Погані погодні умови будуть триматися в Україні до 15 червня. Про це «Коментарям» розповіла начальник відділу агрометеорології Українського гідрометеорологічного центру Тетяна Адаменко.

За її словами, західні та північні області України через атмосферну активність потрапили під дію дуже сильних вітрів, які разом зі зливами завдали найбільшої шкоди.

«Найскладніші наслідки бурі спостерігаються у Київській та Хмельницькій областях. Наприклад, найбільший вітер спостерігався в Хмельницькому – 34 м/с. Це все супроводжувалося руйнуванням дахів будинків, розривами ліній електропередач, падінням дерев», – розповіла «Коментарям» Адаменко.

Разом з тим Адаменко зазначила, що складні погодні умови по всій Україні будуть спостерігатися до п´ятниці, 15 червня, в цей день, можливо, не буде дощу в західних регіонах.

Як повідомляли «Коментарі», в ніч на понеділок, 11 червня, в результаті несприятливих погодних умов (дощ, пориви вітру), через спрацювання систем захисту ліній електропередач, знеструмлені 426 населених пунктів у дев´яти областях.

 Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *