ОСТАННІ НОВИНИ

Таксистів, що завищували ціни для туристів, звільнили

|

Двох водіїв таксі «15-02», які завищували ціни для іноземців у аеропорту, сьогодні звільнили. Про це розповів керівник таксі «15-02» Василь Розводовський, повідомляють у медіа-центрі «Львів-2012».

 Зокрема, як зафіксували під час експерименту журналісти одного з телеканалів Львова,  водії завищували ціну проїзду від аеропорту до центру до 100 грн. Окрім того, «іноземцям»(журналістам, що вдавали іноземців) не повідомили про тарифи та лічильники.

Відтак, сьогодні вранці відбулась нарада водіїв цього таксоперевізника. Всі автомобілі було відправлено на обстеження щодо безпеки та справності лічильників. А тих водіїв, що завищували ціни, одразу ж звільнили.

«Ця фірма таксі є учасником кампанії «Привітне місто». Вони одні з перших, хто виконав рекомендації міста щодо якості надання послуг з таксоперевезень. Ми їм дякуємо за їхні зусилля. Але, як бачимо, спрацював людський фактор, не усі водії виявилися добропорядними. Тому реакція має бути миттєвою та жорсткою. Адже йдеться про імідж міста», –  зауважила в.о. керівника управління економіки ЛМР Вікторія Довжик.   

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *