ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові відбудеться флеш-моб «Підтримаймо збірну України разом!»

|

Cьогодні о 12.15 год на площі Ринок у Львові відбудеться флеш-моб «Підтримаймо збірну України разом!». Учасники дійства закликатимуть  усіх львів`ян і гостей міста вболівати за збірну України, яка зіграє нині о 21.45 год свій перший матч в Єврочемпіонаті проти команди Швеції. Організовують флеш-моб волонтери приймаючого міста Львів, інформує медіа-центр «Львів-2012».

Професійні візажисти школи стилю і дизайну BlueBerry Style school розмалюють обличчя 60 волонтерів у синьо-жовтих тонах. Шість візажистів на чолі із керівником школи Роксоланою Кравчук 50-ти волонтерам намалюють на щоках синьо-жовті прапори, а обличчя ще 10 волонтерів оригінально розмалюють у національних тонах. Також під час флеш-мобу усі охочі матимуть можливість долучитися до фейс-арту і синьо-жовтими кольорами на своєму обличчі підтримати свою збірну.

«Вболіваймо за нашу збірну! Хотілось би, щоб українці виграли. У Львова неймовірна енергетика, вона просто несамовита, сильна, вона здатна подолати будь-які перепони.

Можу сказати одне, якби збірна України хоча б один матч грала у Львові, виграш  був би 100 відсотковим. Якби збірна грала кожен матч у Львові, то, без сумніву, була б чемпіоном Європи. Адже за 21 рік збірна не програла жодного матчу у Львові.

Ми повинні всім містом, всією Україною підтримати нашу збірну. Запрошую усіх вивісити сьогодні національний прапор, одягнутись у кольори національної символіки», – каже міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *