ОСТАННІ НОВИНИ

Першим аеробусом до Львова прилетіли 300 фанів

|

Сьогодні о 08:15 год вперше у Львові у Міжнародному аеропорту «Львів» приземлився Аеробус-310. В ньому прилетіло 300 вболівальників із Португалії та Кракова.  «Вболівальники хоч і сонні, проте, дуже хвилюються за сьогоднішній матч, вигукують назви команд. А також здивовані красою аеропорту», – повідомляє з аеропорту журналіст Медіа-центру «Львів 2012». Згодом приземлилися ще 2 великі повітряні судна з Кракова та Лісабона.

Хосе з Лісабона каже: «Я у Львові вперше. Ще з літака побачив стадіон – він справжній красень! У мене є знайомі з України, які розповідали, що у Львові дуже гарно. Я не вагався навіть їхати, чи ні. Дуже сподіваюся, що переможе наша збірна».

Також Хосе розповів, що сьогодні обов’язково буде гуляти містом до і після матчу, весь день.

Як розповіла Галина Винарчик менеджер з маркетингу ДП МА «Аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького, досі злітно-посадкова смуга аеропорту «Львів» не дозволяла приймати такі авіалайнери. Однак, після проведеної реконструкції, а саме продовження злітно-посадкової смуги, Львівський аеропорт зможе приймати в себе літаки такого класу.

«Сьогодні Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького прийме понад 50 чартерних рейсів із вболівальниками. Літаки прибуватимуть із Кракова та Лісабона. 13 червня до нас знову завітають літаки дальнього сполучення», – розповіла Галина Винарчик.

Нагадаємо, 15 травня було завершено реконструкцію злітно-посадкової смуги (ЗПС) Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила.

На час ЄВРО-2012 Львівський аеропорт очікує прийняти 50 тис.пасажирів.

Фото: Медіа-центр “Львів-2012” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *