ОСТАННІ НОВИНИ

Львів зустрічає іноземних вболівальників

|

До Львова завітали голландські вболівальники. Незважаючи на те, що їхня збірна у Львові не грає, вони все ж транзитом ознайомляться  з містом. Про це повідомили у медіа-центрі «Львів-2012».

За словами почесного консула Королівства Нідерландів у Львові Богдана Панкевича, голландські вболівальники, здебільшого, зосередять своє перебування у Харкові, адже усі три матчі їхня збірна проведе там. Однак, вони не втрачають нагоди познайомитися з містами України та зі Львовом, зокрема.

«Львів має хорошу туристичну репутацію, яку потрібно підтримувати і підсилювати. Більшість голландців у Львові транзитом по дорозі до Харкова. Вони заангажовані вболівальники. На матчі, які проведе їхня збірна у Харкові, вони викупили близько 4 тис. квитків. Однак, переконаний, що ті з них, котрі не мають квитків на матч, спостерігатимуть за футбольними баталіями на львівській фан-зоні. Атмосфера Львова сприяє тому, щоб гості міста відчули бажання залишитися тут та повернутися знову», – переконаний Богдан Панкевич.

Також у Львові сьогодні гуляють вболівальники з Англії, США.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *